't hof masy Bed & Breakfast voor Ruiter en Paard, Fietser, Wandelaar, ...
 

 

U bent nu hier: Home - Paarden en Ruiters
't Hof Masy

Paarden en Ruiters

Paarden en Ruiters komen volledig aan hun trekken in "t Hof Masy. De ligging in Park Midden Limburg spreekt voor zich. Zowel recreatieve ruiters als competitieve ruiters vinden hun gading. De recreatieve ruiter heeft tal van mogelijkheden om met zijn paard wandelingen te maken in het uitgestippelde natuurgebied. De competitieve ruiter kan voor dressuur- of springstages inschrijven volgens arrangementen.

 

Ruiter, met je eigen paard even op vakantie!

 

 

De Limburgse Kempen staat bekend voor ruiters en menners. Dankzij het gloednieuwe netwerk kunnen ruiters nu ruim 650 kilometer lang genieten van de Limburgse natuur. Het netwerk is opgebouwd volgens het zeer geprezen knooppuntensysteem van het fietsroutenetwerk. De paden zijn meestal paddockonverhard en veilig uitgestippeld door een vlak, bosrijk en rustgevend natuurlandschap. Je kan kiezen uit tientallen lussen, die perfect op elkaar aansluiten en die je op eigen maat kan combineren. Bijna alle paden zijn toegankelijk voor zowel menners als ruiters. 't Hof Masy ligt pal op het routenetwerk tussen knooppunt 38 en 72.

 

Thuisgekomen na een fijne wandeling kan uw paard in de poetsplaats verfrist worden en op stal.

 

 

Uw paard kan, indien mogelijk, tijdens uw verblijf genieten van weidegang bij aankomst of na de wandeling. Dit altijd in functie van de weersomstandigheden of het seizoen (bewerken, inzaaien, bemesten,  enz...). 

 

 

MasyDressage 

Stallingen

  • Alle stallen zijn luchtig en goed onderhouden.
  • Inbegrepen in de prijs is hooi en stro of houtkrollen op aanvraag.
  • Krachtvoer, Sport of onderhoudsmengeling brengt u zelf mee.
  • Paarden op het erf dienen ingeënt te zijn.
  • Het erf is veilig, volledig afgesloten en slechts toegankelijk via een code
  • Prijs per dag 15 €